Nieuwe rubriek: ervaringen met psychische hulpverlening

Al een tijdje speel ik met het idee om een nieuwe rubriek te starten, waarin ik ervaringen met psychische hulpverlening van verschillende mensen deel. En nu start ik er ook effectief mee!

De bedoeling is dat dit heel gevarieerd zal zijn: ervaringen met ambulante hulpverlening, residentiĆ«le hulpverlening, psychologen, psychiaters, therapeuten, psychiatrie, verschillende soorten therapie, groepstherapie,… Ik ben namelijk zelf heel benieuwd naar ervaringen van mensen met hulpverlening, en ben er van overtuigd dat wij als hulpverleners hier veel van kunnen leren.

Ik ga dus op zoek naar mensen die hun verhaal willen delen, en zal hen vooral vragen naar welke hulpverlening hen daadwerkelijk geholpen heeft en welke net niet, en waarom. Ik ben ook benieuwd naar tips die zij hebben voor hulpverleners.

Hopelijk zijn jullie hier net zo benieuwd naar als ik en zullen jullie er ook wat aan hebben! Het eerste verhaal in deze rubriek heb ik reeds geschreven en komt er heel binnenkort aan

Ben of ken jij iemand die ervaring heeft met psychische hulpverlening en zijn/haar verhaal wil delen? Aarzel dan niet me te contacteren via info@psychopraat.be!

Laat hier een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.