Kim van PsychoPraat

Podcast: #1 – Een nieuwe richting voor PsychoPraat

Inhoudstafel

Hello hello!

Misschien volg je PsychoPraat al lang en heb je de oude podcastafleveringen ook nog beluisterd, of misschien heb je mijn verhaal van de afgelopen jaren gevolgd via mijn blog… Of misschien ben je hier wel helemaal nieuw… Hoe dan ook, ik wil je van harte welkom heten bij de allereerste aflevering van de vernieuwde PsychoPraat Podcast!

Achter de schermen is er de afgelopen maanden heel veel veranderd, maar dit is eigenlijk de allereerste openbare stap in het nieuwe hoofdstuk van PsychoPraat, en ik hoop dat jullie daar even excited over zijn als ik! 🙂

In deze eerste aflevering ga ik jullie vertellen welke nieuwe richting ik met PsychoPraat zal inslaan, en maak ik ook even een korte trip down memory lane om alles te kaderen.

Veel luisterplezier!