Advies, herkenning, inspiratie, geruststelling en verbinding: een warme familie .

- Kim De Ridder

Word je ook lid van de PsychoPraat familie?

Werken als zelfstandig psycholoog, het is me wat.

1001 vragen, twijfels en onzekerheden.

Praktische vragen, inhoudelijke dilemma’s, persoonlijke worstelingen,…

Je voelt je er vaak alleen in.

En dat is super jammer, want je bent niet alleen!

Doorheen de jaren mocht ik honderden psychologen begeleiden in hun zoektocht, en leerde ik dat zij allemaal dezelfde vragen, twijfels en onzekerheden hebben.

Daarom creëerde ik voor alle zoekende psychologen de PsychoPraat Familie.

Een veilig online netwerk waarin psychologen advies, herkenning, inspiratie, geruststelling en verbinding kunnen vinden.

Kom je er gezellig bij?

Als lid van de PsychoPraat Familie krijg je toegang tot:

Een exclusieve Facebookgroep

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waarin jij zorgeloos jouw meest kwetsbare vragen kan stellen en ervaringen kan delen. Je krijgt gegarandeerd een antwoord van mij (als psychologe met 8 jaar ervaring heb ik heel wat expertise opgebouwd), én je kan op een laagdrempelige manier beroep doen op de collega’s in de Familie.

Ik waak over de veiligheid in de groep. Onaangename of betweterige reacties (die regelmatig voorkomen in andere groepen voor psychologen) worden gebannen. Al geloof ik dat dat niet nodig zal zijn, want ik vertrouw erop dat de leden van de PsychoPraat Familie dezelfde waarden uitdragen als ikzelf: authenticiteit, open-mindedness en respect voor elkaar.

Je wordt gedragen door een veilig netwerk van psychologen, waarin kwetsbaarheid ten volle wordt verwelkomd.

Exclusieve content

Als Psychopraat familielid krijg je een wachtwoord waarmee je kan inloggen op de website. Zo krijg je toegang tot een afgeschermde zone met extra content, ontwikkeld door en voor zoekende psychologen. Er worden uiteenlopende onderwerpen aangekaart, allemaal gerelateerd aan het psycholoog zijn, in de vorm van artikels, video’s, audioreeksen,

Je krijgt ook toegang tot een archief met antwoorden op veelgestelde vragen én tot de PsychoPraat Bibliotheek, een gestructureerd overzicht van interessante boeken, artikels, podcasts, Instagram-accounts,…

Het is vergelijkbaar met een abonnement op een online vakmagazine, waar je altijd iets leerrijk en herkenbaar kan lezen, bekijken of beluisteren.

Wachtlijst

Er wordt nog hard gewerkt om genoeg kwalitatieve content voor jullie klaar te hebben. Ben je benieuwd? Zet je op de wachtlijst en ik laat je meteen weten wanneer het klaar is!